Ποιοι είμαστε

Η “ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ TRAVEL”, με τον διακριτικό τίτλο Papagiannis Travel είναι μια επιχείρηση παροχής γενικών υπηρεσιών τουρισμού. Παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα υπηρεσίες μεταφοράς και διακίνησης μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων ατόμων εντός και εκτός της χώρας, καθώς και κάθε άλλης υπηρεσίας που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό και την μεταφορά προσώπων.

Ειδικότερα, η επιχείρηση δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο των οδικών μεταφορών, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό της ή για λογαριασμό άλλων τουριστικών γραφείων τη διακίνηση και μεταφορά τουριστών από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, μεθοριακούς σταθμούς, σταθμούς σιδηροδρόμων και υπεραστικών λεωφορείων, καθώς και μεταξύ σημείων εντός ή εκτός της ελληνικής Επικράτειας. Επιπλέον, αναλαμβάνει τη μεταφορά μαθητών από και προς τα σχολεία, εργαζομένων από και προς τους τόπους εργασίας κλπ.

Η πολύχρονη πείρα της και οι άριστες υποδομές της, τόσο σε επίπεδο μεταφορικών μέσων όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό που χρησιμοποιεί ως οδηγούς ή συνοδούς, εγγυώνται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε μια από τις κορυφαίες του κλάδου των χερσαίων μεταφορών.

Η επιχείρηση, θέλοντας να εξασφαλίσει το ανετότερο και ασφαλέστερο ταξίδι για τους πελάτες της, έχει προμηθευτεί τελευταία μοντέλα ειδικών τουριστικών λεωφορείων πολυτελείας, εφοδιασμένα με λειτουργίες και εξοπλισμούς που παρέχουν ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια στο ταξίδι.

Στα πλαίσια της εκτέλεσης εκδρομικών προγραμμάτων, εντός και εκτός της χώρας, συνδυάζει το άνετο ταξίδι με τις λοιπές τουριστικές υπηρεσίες (περιηγήσεις, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, κ.λπ.), προσαρμοζόμενη πάντα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη και στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Photo Gallery