Αναχώρηση
21/12/2021
Επιστροφή
30/12/2021
Tιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση & Αναχώρηση περίπου στις 11:00 π.μ. για την Πάτρα με ενδιάμεση στάση.
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και επιβίβαση στο πλοίο της Minoan Lines με προορισμό την Ανκόνα, τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

Διασχίζοντας το Ιόνιο και την Αδριατική θάλασσα, φτάνουμε στην Ανκόνα στις 16:00μ.μ. και στη συνέχεια, αναχωρούμε με το λεωφορείο για την όμορφη πόλη της Πάντοβας, μια από τις ωραιότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας που ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Βενετίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό επιβίβαση στο Λεωφορείο  και αφήνοντας την όμορφη Πάντοβα, κατευθυνόμαστε στην πανέμορφη περιοχή του Τιρόλο, με πρωτεύουσα το Ίνσμπουρκ, που σημαίνει το Γεφύρι του Ινν. Κατά την παραμονή μας εκεί σάς συνιστούμε μια βόλτα με την άμαξα για να γνωρίσετε τα αξιοθέατα της όμορφης αυτής πόλης. Έπειτα, κατευθυνόμαστε προς τα σύνορα της Αυστρίας-Ελβετίας, και συγκεκριμένα προς το Φέλντκιρχ, που βρίσκεται στους πρόποδες των Αυστριακών και των Ελβετικών Άλπεων και είναι μια όμορφη πόλη που διατηρεί το παλιό της            χρώμα και θα είναι η έδρα των διαδρομών μας για 4 ημέρες. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μαγευτικό Λιντάου, που απέχει μόνον 49 χλμ., και που είναι ένα όμορφο νησάκι μέσα στη λίμνη της Κωνστάντζας, με τα υπέροχα πάρκα, με το γραφικό λιμανάκι, τα παραδοσιακά σπίτια. Ελεύθερος χρόνος στον πολυχώρο Lindaupark για ψώνια και φαγητό όποιος επιθυμεί. Επιστροφή στο Φέλντκιρχ το απόγευμα. Δείπνο και εκκλησιασμός στον καθεδρικό ναό. Μια μοναδική εμπειρία σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση.

Χριστούγεννα!!! Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις Ελβετικές Άλπεις με επίκεντρο το Ντάβος, κέντρο παραθερισμού και συνεδριών. Το ελβετικό τοπίο σε όλη του την ομορφιά και μεγαλοπρέπεια. Μετά το μεσημέρι φαγητό και καφέ στο Κλόστερ, το γραφικό αυτό μέρος που μάγεψε την Νταιάνα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο, το πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν που έχει συνολική έκταση 160 χλμ. Και δημιουργήθηκε το 1979. H πρωτεύουσα του, Βαντούζ, είναι μια όμορφη και γραφική πόλη, ιδανική για περιπάτους και αγορές. Επιστροφή στο Φέλντκιρχ. Δείπνο, διανυκτέρευση

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου που προσφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα.
Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη, οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την οποία θα περιηγηθούμε. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και περιπάτους στην λίμνη. Επιστροφή στο Φέλντκιρχ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, αποχαιρετάμε το όμορφο Φέλντκιρχ με προορισμό την Ιταλία, ακολουθώντας την διαδρομή των Ελβετικών Ιταλικών Άλπεων με κατεύθυνση τη Βόρεια Ιταλία και την πόλη της Πάντοβας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, θα κατευθυνθούμε προς την περιοχή του Mestre για να πάρουμε το βαπορέτο , που θα μας μεταφέρει στην Βενετία όπου θα επισκεφθούμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου βρίσκεται η ομώνυμη Βασιλική ,το παλάτι των Δόγηδων, η γέφυρα των στεναγμών που ενώνει το παλάτι με τις φυλακές, και τον πύργο του Ρολογιού. Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να κάνετε μια ονειρεμένη βόλτα (προαιρετικά) με τη γόνδολα. Επιστροφή στην Πάντοβα, στην πόλη του Αγίου Αντωνίου (προστάτη της πόλης), βόλτα στην δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης, Prato della Valle και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την εκκλησία Santa Justine όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αποστόλου Λουκά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό, θα κατευθυνθούμε προς την Ανκόνα, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της Minoan lines
για την επιστροφή 16:30μ.μ.. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας περίπου στις 16:30 μ.μ. Και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα – Θήβα
με ενδιάμεση στάση.

Περιλαμβάνονται

  •  Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο Λεωφορείο, που πληροί τις προϋποθέσεις απολύμανσης – καθαριότητας σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
  •  Τρεις (3) διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (τρία πρωινά, τρία βραδινά γεύματα) σε ξενοδοχείο 3* της Πάντοβα
  •  Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (τέσσερα πρωινά, τέσσερα βραδυνά γεύματα) σε ξενοδοχείο 4* του Φέλντκιρχ.
  •  Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Minoan Lines Πάτρα - Ανκόνα - Πάτρα σε εσωτερικές τετράκλινες καμπίνες (ΑΒ4)
  •  Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας.
  •  Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

  •  Τα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Είσοδοι σε μουσεία, σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, εισιτήρια βαπορέτου Βενετίας, Φόρος διαμονής Ξενοδοχείων και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  •  Διαφορά εσωτερικής δίκλινης καμπίνας ΑΒ2 55 € ανά άτομο με επιστροφή
  •  Διαφορά εξωτερικής δίκλινης καμπίνας 70 € ανά άτομο με επιστροφή.

Σημειώσεις

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ( ΣΕ ΙΣΧΥ) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID-19 ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12ΕΤΩΝ RAPID TEST ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί με βάση τις καιρικές συνθήκες, για την καλύτερη διεξαγωγή του. Το γραφείο μπορεί να ακυρώσει την εκδρομή, εάν κριθεί ανεπαρκής η συμμετοχή. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (ακυρώσεις δρομολογίων, απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.α.) όλα τα έκτακτα έξοδα παραμονής ή μεταφοράς με άλλο δαπανηρότερο μέσο, επιβαρύνουν τους εκδρομείς, εφόσον από τη φύση του είναι αδύνατη η πρόβλεψή του.